SpringStrings

Nye medlemmer søges

Vil du være med til mange spændende oplevelser, og spiller du på et strygeinstrument (Violin, Bratsch, Cello eller Bas) var SpringStrings måske noget for dig ?.

Er du strygerelev i Lyngby-Taarbæk Musikskole, har du fortrinsret, men spiller du andre steder er du også velkommen. Du skal da helst have spillet på dit strygerinstrument i minimum 3 år.

Tilbud

Som medlem får du mange musikalske og sociale oplevelser. Det tilstræbes at der hvert efterår afholdes en lejrtur, hvor programmet for julekoncert/nytårskoncert bliver grundigt indøvet. Der er også tid til andre aktiviteter på lejrturen, dels aktiviteter der er arrangeret på forhånd, dels aktiviteter der opstår af sig selv - typisk i mindre grupper.

Desuden tilstræber vi at arrangere en årlig udlandsrejse - hvor vi skal besøge et tilsvarende orkester og spille sammen med dem.

I forbindelse med rejseaktiviteter vil det sikker blive nødvendigt med ekstra indbetalinger.

Som orkestermedlem får du desuden tilbud (til favorable priser) om deltagelse i forskellige musikalske arrangementer i Københavnsområdet.

"Pligter"

Når man spiller i et "rigtigt" orkester kommer man altid til prøverne.
Dette gælder også for SpringStrings:
Spiller man i SpringStrings kommer man til orkesterprøve hver mandag i Lyngby.
Er man undtagelsesvist forhindret i at komme, melder man selvfølgelig afbud.

Prøverne foregår på Engelsborgskolen" (i Teatersalen) fra 16.30 til 18.00 (særligt øvede til kl. 19.00)

For at spille i SpringStrings, skal man være medlem af orkesterforeningen og i Musik og Ungdom. Dette indebærer et årlig kontingent (p.t. på 200 kr). Derudover er undervisning/noder mv. gratis.

Er du interesseret, men alligevel ikke helt sikker, kan du deltage som prøvemedlem i en kortere periode. Som prøvemedlem behøver du ikke betale kontingent, men efter "prøvetiden" må du beslutte dig om du vil være medlem eller ej.

Kontakt os

Er du interesseret i en snak om deltagelse i SpringStrings, er du meget velkommen til at ringe til Hanne Pontoppidan på tlf. 45 80 23 86 eller Søren Due Jensen på tlf. 45 83 00 00, eller du kan skrive en mail til SpringStrings.